Ruilen & Retouren

Als je bestelling op voorraad is zullen we zo snel mogelijk je aankoop versturen. Vaak zal dit al binnen 24 uur zijn afhankelijk van het moment van de bestelling.

We maken gebruik van de diensten van Post NL.

Wij hopen dat je tevreden bent met je aankoop, maar ben je toch om een of andere reden niet blij met het artikel, dan kan je het ruilen of retour sturen. Je hebt een bedenktijd van 14 werkdagen. Stuur eerst een mail naar info@thebohemiangirl.nl.

Bij ruilen kan dan eventueel het artikel voor je apart worden gehouden.

Het artikel dat je wilt ruilen of retouren gelieve binnen 14 werkdagen terug sturen naar:

The Bohemian Girl
Brink 49
1188 NA AMSTELVEEN
Nederland
Mail: info@thebohemiangirl.nl


Ruilen
Het is mogelijk om ieder artikel te ruilen voor een andere kleur, maat of model. Het ruilen van artikelen brengt geen extra kosten met zich mee. Als het bedrag hoger is dan de eerdere bestelling, moet het resterende bedrag  worden overgemaakt op het rekeningnummer dat je van ons via de mail krijgt. Als het bedrag lager is dan de eerdere bestelling, ontvang je het bedrag terug.

Retouren

  • Voor een aantal van onze producten geldt een herroepingstermijn van 14 werkdagen, ingaande op de dag na ontvangst. Gedurende deze termijn ben je gerechtigd de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden. Mocht een artikel retour gestuurd worden, stuur dan een mail naar info@thebohemiangirl.nl met de melding van naam en artikel en geef aan of je het artikel wilt retouren of ruilen. We kunnen dan het eventueel te ruilen artikel apart houden voor de klant. Het artikel dient dan binnen 14 werkdagen door jou retour gestuurd te worden.
  • The Bohemian Girl zal dan binnen 30 dagen na ontvangst van het geretourneerde product het door jouw betaalde bedrag retourneren mits het betreffende product onbeschadigd is, niet gedragen, gewassen of anderszins duidelijk gebruikt of bewerkt is en voorzien is van de originele verpakking en (info)kaartjes en factuur. Producten die op maat gemaakt zijn kunnen niet worden geretourneerd.
  • Let op: Een retourpakket blijft altijd de verantwoordelijkheid van de klant tot het ons heeft bereikt.